Cursusvoorwaarden

Op onze trainingsovereenkomsten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing; op onze tekstproducties de leveringsvoorwaarden van beroepsvereniging Tekstnet (zie www.tekstnet.nl). Voor Open inschrijvingen gelden de volgende voorwaarden:

  1. U meldt zich aan voor een training of workshop door ons het digitale inschrijfformulier toe te sturen.
  2. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving, aanvullende informatie en een factuur.
  3. U heeft vanaf het moment van inschrijven14 kalenderdagen bedenktijd. Binnen die termijn kunt u uw inschrijving kosteloos ongedaan maken. U hoeft niet aan te geven waarom u  uw inschrijving annuleert.
  4. U bent ingeschreven als wij uw betaling hebben ontvangen.
  5. Annuleren – uitsluitend schriftelijk – is kosteloos tot vier weken voor het begin van de workshop of training, waarbij de ontvangstdatum van uw brief geldt als annuleringsdatum. Daarna bent u tot twee weken voor de startdatum van de training 35% van het cursusbedrag verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor de startdatum bent u 65% van het volledige cursusbedrag verschuldigd. Kunt u om wat voor reden dan ook niet komen, dan kunt u altijd een vervanger aan de training laten meedoen.
  6. Bureau Zuijdgeest behoudt zich het recht voor inschrijvingen te annuleren wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt of er te weinig aanmeldingen zijn binnengekomen. Ingeschreven deelnemers ontvangen dan hun betaling retour.
Print Friendly, PDF & Email