Onze trainers

Als ik met Bureau Zuijdgeest in zee ga, wie komt er dan? Een niet onbelangrijke vraag. Een training staat of valt immers met de man of vrouw die voor de groep staat.

Bureau Zuijdgeest is geen groot trainingsbureau maar wel een met een goede naam – dankzij sterke eigen trainingen en prima trainers. Oprichter Peter Zuijdgeest doet het niet alleen. Vanaf het begin heeft hij opvallend goede mensen om zich heen. Mensen als drs. Sophie Brons (Training en advies), drs. Wim Daniëls (Daniëls Tekst en training), drs. Nancy van Etten (Schrijfwijs), drs. Jany Pons (Pons Communicatie), drs. Janet Schutte (Schutte Taal en training) of Karel Witteveen (Training en advies). Stuk voor stuk eenpitters met een eigen praktijk in tekst en training. Uitstekende trainers die de opvattingen over schrijftrainingen van Bureau Zuijdgeest delen en als tekstschrijver de weerbarstige praktijk ook uit eigen ervaring kennen.

Bureau Zuijdgeest heeft dus wel medewerkers maar geen loonlijst. Deze manier van samenwerken bevalt al meer dan 35 jaar. Ze heeft ook duidelijk voordelen. Korte lijnen bijvoorbeeld. U praat als opdrachtgever altijd rechtstreeks met ‘de baas’. Dat is persoonlijker, overlegt en besluit sneller en als er eens iets is, weet u precies wie u moet hebben.

Nog een voordeel: de trainers, met wie Bureau Zuijdgeest in de regel jarenlang loyaal samenwerkt, staan er mede voor zichzelf. Zij zijn daardoor nèt iets betrokkener. Zij weten dat trainingen geven steeds weer excelleren betekent. Ze genieten daar ook van.

Ook niet onbelangrijk: door deze manier van werken kunnen we de cursusprijzen aantrekkelijk houden en tegelijk de trainers heel fatsoenlijk belonen. We doen het immers zonder A-locaties, lease-auto’s of kostbare radio of tv-spotjes.

Kortom: wie met Bureau Zuijdgeest in zee gaat, krijgt te allen tijde een deskundige en enthousiaste cursusleider waarvan hij een sterke training mag verwachten. Niet voor niets wordt onze man of vrouw nogal eens teruggevraagd.

Enkele boeken van cursusleiders:

boek1a

Wim Daniëls
Waar je als eindredacteur op moet letten…
isbn 90 204 2056 9

webredactie-boek

Corona de Wert
Handboek webredactie
isbn 9462720169

Karel Witteveen
Creatiefschrijven.
isbn 94 6236 4133

boek4

Peter Zuijdgeest
Begrijpelijk schrijven
isbn 90 5402 073 3

Op de foto van boven naar beneden: Peter Zuijdgeest, Wim Daniëls, Nancy van Etten, Karel Witteveen, Sophie Verheij, Jany Pons en Marieke Bouwens.

Print Friendly, PDF & Email