Schrijf 12 x Creatiever. Schrijf Kladjes®

Tekstspecialisten opgelet! Elke week een tikje creatiever schrijven? Probeer, leer en geniet met Kladjes®.

Ben je “tekstprofessional”, zoek je inspiratie en werk je vooral thuis? Dan is Kladjes® schrijven helemaal geen gek idee. Schrijf Kladjes® als introductie op de training Creatief tekstschrijven. Of doe het als online training met persoonlijke begeleiding op zichzelf.

Wat is Kladjes®?

Kladjes® is twaalf, vooraf vastgestelde weken achtereen, wekelijks een prikkelende oefening Creatief tekstschrijven in je inbox, die je in korte tijd voor jezelf maakt. Je stuurt je uitwerking nog dezelfde week in, wordt gelezen en krijgt op twee (wisselende) punten feedback. Bestemd voor (aankomende) tekstspecialisten zoals communicatieadviseurs, copywriters, journalisten, tekstschrijvers en webredacteuren.

Waarom Kladjes®?

Je ontdekt …

  • Hoe je op verhaal komt, oftewel voor welke onderwerpen je warm loopt;
  • Hoe je een frisse, verrassende benadering van je thema’s vindt;
  • Hoe je beeldender, pakkender en suggestiever formuleert.

Je oefent je schrijfspieren en werkt aan een schrijvers-mindset. Ook verzamel je schrijfoefeningen om vaker te doen. Daarnaast bouw je aan een bestand van eigen tekstopzetjes om in drukkere tijden op terug te vallen.

Denk je erover om de training Creatief tekstschrijven te gaan volgen, dan is dit de ideale aanloop. Je betaalt € 169,- (0% btw) voor twaalf weken lang schrijfplezier. Besluit je daarna de twee- of driedaagse training te volgen, dan krijg je de helft van dit bedrag terug.

Heerlijk om te doen. Dat is nog eens een mooie manier van leren. Ulrike Schmidt, tekstschrijver/ journalist, Meander Media.

Fijn om te weten dat we nog maar op de helft zitten, lekker nog wat oefeningen te gaan! dr. Ingrid van der Vlis, historica/publiciste Tijdelijk Historisch Onderzoeksbureau.

Dit is een heel andere manier van schrijven dan ik gewend ben. Ik vind het echt leuk. Een goede eye-opener ook. Paula Hertogh, tekstprofessional.

Vreselijke opdracht. Zo lang mogelijk uitgesteld. Tekstschrijver, naam bij de webredactie bekend.

Docenten

  • Kladjes® is een idee van Peter Zuijdgeest dat wordt uitgevoerd door hemzelf en trainer Creatief tekstschrijven Karel Witteveen.

Data en duur

  • Van vrijdag 20 november 2020 tot en met vrijdag 19 februari 2021, wekelijks maximaal een uur schrijven voor jezelf. Kerstvakantie van 23 december tot 8 januari.

Aantal deelnemers per groep 

  • Maximaal 12 personen

Prijs

  • Nog eenmaal: € 169,- (0% btw). Hierna € 195,- (0% btw).

Hoe meld ik me aan?

  • Om je aan te melden volstaat een eenvoudig mailtje. Je ontvangt een bevestiging en een factuur. Je bent ingeschreven zodra we je betaling hebben ontvangen. Wacht niet te lang want Kladjes® begint vrijdag 28 augustus en het aantal plaatsen is niet onbeperkt.

N.B. Kladjes® is bedoeld om je eigen schrijfvaardigheid te vergroten. Werk je zelf als schrijfcoach of -trainer neem dan voor overleg contact met ons op.

Print Friendly, PDF & Email
Comments are closed.