Schrijf 12 x Creatiever. Schrijf Kladjes®

Tekstspecialisten opgelet! Elke week een tikje creatiever schrijven? Probeer, leer en geniet met Kladjes®.

Ben je “tekstprofessional”, werk je veel op jezelf en zoek je inspiratie en professionele feedback? Dan is Kladjes® schrijven helemaal geen gek idee. Schrijf Kladjes® als introductie op de training Creatief tekstschrijven. Of doe het als op zichzelf staande, online training met (elementaire) persoonlijke begeleiding.

Wat is Kladjes®?

Kladjes® is twaalf, vooraf vastgestelde weken achtereen, wekelijks een prikkelende oefening Creatief tekstschrijven in je inbox, die je in korte tijd voor jezelf maakt. Je stuurt je uitwerking binnen vijf dagen in, wordt gelezen en krijgt nog dezelfde week op twee (wisselende) punten feedback. Bestemd voor (aankomende) tekstspecialisten zoals communicatieadviseurs, copywriters, journalisten, tekstschrijvers en online-redacteuren.

Waarom Kladjes®?

Je ontdekt …

  • Hoe je op verhaal komt, oftewel voor welke onderwerpen je warm loopt;
  • Hoe je een frisse, verrassende benadering van je thema’s vindt;
  • Hoe je beeldender, pakkender en suggestiever formuleert.

Je oefent je schrijfspieren en werkt aan een schrijvers-mindset. Ook verzamel je schrijfoefeningen om vaker te doen. Daarnaast bouw je aan een bestand van eigen tekstopzetjes om in drukkere tijden op terug te vallen.

Denk je erover om de training Creatief tekstschrijven te gaan volgen, dan is dit de ideale aanloop. Maar Kladjes® doet het ook goed als warming-up of om een writer’s block te doorbreken.

Heerlijk om te doen. Dat is nog eens een mooie manier van leren. Ulrike Schmidt, tekstschrijver/ journalist, Meander Media.

Fijn om te weten dat we nog maar op de helft zitten, lekker nog wat oefeningen te gaan! dr. Ingrid van der Vlis, historica/publiciste Tijdelijk Historisch Onderzoeksbureau.

“Het kost weinig tijd, het houdt m’n schrijven scherp en brengt me veel creatieve invalshoeken.” Ingrid Kooijman, Ingrid Kooijman Tekst& Beeld.

Vreselijke opdracht. Zo lang mogelijk uitgesteld. Tekstschrijver, naam bij de webredactie bekend.

Docenten

  • Kladjes® is een idee van Peter Zuijdgeest dat wordt uitgevoerd door hemzelf en trainer Creatief tekstschrijven Karel Witteveen.

Data en duur

  • Het volgende Kladjes®-traject – wekelijks een half uur schrijven voor jezelf – begint vrijdag 7 januari en eindigt vrijdag 1 april 2022.

Aantal deelnemers per groep 

  • Maximaal 12 personen

Prijs

  • € 195,- (0% btw) voor drie maanden schrijfplezier. Plusleden Tekstnet en leden Logeion krijgen 10% korting en betalen € 175,50 (0% btw).

Hoe meld ik me aan?

  • Om je aan te melden volstaat een eenvoudig mailtje. Je ontvangt een bevestiging en een factuur. Je bent ingeschreven zodra we je betaling hebben ontvangen.

 

Print Friendly, PDF & Email
Comments are closed.