Goed verhaal! Storytelling voor ZP’ers

Tweedaagse training in aantrekkelijk schrijven, je kernwaarden scherp krijgen en het eigen ondernemingsverhaal aansprekend verwoorden. Bestemd voor zelfstandige professionals (ZP’ ers) en kleine ondernemers met (weinig) personeel (MKB’ers).

Goed verhaal!

Ikea-oprichter Ingvar Kamprad (1926) neemt op zakenreizen wel een cola uit de minibar in zijn hotelkamer, maar vervangt voor zijn vertrek dat flesje door een flesje uit de supermarkt. Ook rijdt hij al twintig jaar hij in dezelfde Volvo. En als hij buiten de deur koffie drinkt, neemt hij steevast de suikerzakjes mee naar huis. Hij vertelt het zelf in zijn autobiografie. Van zo’n man koop je toch een Billy-boekenkast? Je weet dat je bij hem geen euro teveel betaalt.

Betaalbaarheid is een kernwaarde van Kamprad’s woonimperium. Ben je zelfstandig professional –coach, tekstschrijver, trainer, vormgever, fotograaf – dan heb je zulke kernwaarden ook. En net als Kamprad heb je de bijbehorende verhalen. Waargebeurde en persoonlijke verhalen die tonen “waar je voor staat en waar je voor gaat” en waarmee je het vertrouwen van je klanten wint.

Inhoud en werkwijze

Welke verhalen zijn dat en hoe zet je ze aansprekend op papier? Onder de noemer “Goed verhaal!” combineren TheStoryConnection en Bureau Zuijdgeest Beter Schrijven een dag creatief tekstschrijven en een dag storytelling om zelfstandige professionals een flink eind op weg te helpen.

Verwacht een dag waarop je met verrassende schrijfopdrachten je schrijfspieren losgooit en een dag waarop je jouw verhaal en dat van je onderneming scherp krijgt, en aantrekkelijk op papier zet.

De dag storytelling wordt opgevolgd door een teleconferentie waarop je je eigen ondernemingsverhaal kunt vervolmaken. Na afloop beschik je over je eigen ondernemingsverhaal, je corporate story, dat je – steeds weer – kunt inzetten voor je blog, brochure, e-book, nieuwsbrief of website en voor mondelinge presentaties.

Je investering

Je investering: € 820,- , incl. consumpties, lunches, cursusmaterialen. Deze prijs is exclusief btw. Let op! Laatste plaatsen met € 95,-  last-minutekorting. Je betaalt slechts € 725,- .

De trainers: storytelling-expert Annet Scheringa, auteur van Storypower (2013) en het Storytelling handboek (2008) en Karel Witteveen, expert creatief schrijven en auteur van onder meer Van idee naar tekst (2014).

Plaatsen en tijden

  • donderdag 19 mei in Amersfoort en donderdag 2 juni in Zeist.

Inschrijven

Klik hier om je aan te melden:

[button link=”https://www.bureauzuijdgeest.nl/creatief-tekstschrijven/” color=”orange”]Inschrijven[/button]

 

Print Friendly, PDF & Email