De Kladblokmethode®. Schrijf 12x creatiever.

Heb je dit wel eens gedaan?

  • Een jarige op Facebook net iets persoonlijker gelukgewenst dan met ‘Hartelijk gefeliciteerd! Maak er een mooie dag van.’
  • Een geliefde metaforisch met een dier vergeleken?
  • Hitchcocks’s truc van de tikkende klok gebruikt om spannend te schrijven?

Een persoonlijker boodschap, een frisse invalshoek of nagelbijtende spanning hoeven niet altijd de uitkomst te zijn van eindeloos schrappen en schaven. Ze kunnen ook het resultaat zijn van gewoon eens proberen uit de losse pols. Dat doe je met de Kladblokmethode® (v/h Kladjes®).

Ben je tekstprofessional en heb je soms behoefte aan een korte, prikkelende schrijfoefening om warm te lopen, op te laden, je schrijflust te hervinden. Wil je iets nieuws leren of ideeën opdoen voor creatieve content?

De formule van de Kladblokmethode® is simpel en kost weinig tijd. Twaalf weken achtereen wekelijks een originele schrijfopdracht in je inbox, vijf dagen om je uitwerking terug te mailen en nog diezelfde week (beperkte) professionele feedback. Je werkt voor jezelf, vanuit huis en hebt wekelijks mailcontact.

‘Nooit eerder over nagedacht.’ ‘Ik wist niet dat ik dit kon.’ ‘Schrijflust helemaal terug.’ Al 39 tekstprofessionals toonden zich enthousiast sinds de start in april 2020, ingegeven door de lockdown. Wie meer wil, stroomt door naar de fysieke training Creatief tekstschrijven, waarin je dieper gaat, samenwerkt, uitwisselt, meer begeleiding krijgt en ook leert van elkaar.

De vijfde aflevering van de Kladblokmethode® begint op vrijdag 7 januari 2022. Dus ken je iemand voor wie dit interessant is, wijs hem hierop. Of meld jezelf aan. Om de prijs hoef je het niet te laten.

Foto: Unsplash. Daniel Korpai.
Delen met je netwerk?

Plaats een reactie