Presenteren is een feest

speechenPresenteren is een feest. Wie dat zegt, verraadt dat hij eigenlijk een schuchtere jongen is die al doende heeft geleerd dat tegenover een publiek staan heel leuk kan zijn. Mensen die zo’n weg hebben afgelegd, worden vaak de beste docenten. Zo iemand is Roeland Schweitzer (1952), auteur van Nooit meer verlegen.

Op zoek naar een training stuitte ik op zijn speechen.nl. Uit die website kwam een slimme, eigenzinnige self-made vakman naar voren die zijn webbezoekers begrijpt. Dat sprak me aan.
Roeland is nieuwsgierig naar wat anderen te vertellen hebben. Hij heeft zelf ontdekt wat helpt om die verhalen voor het voetlicht te brengen en die kennis draagt hij graag over.

Ik ben geen slechte spreker, maar toch over mijn presentaties niet altijd tevreden. En er valt vreselijk veel te leren: kalm blijven, goed articuleren, “pareltjes” inzetten, acteren,  improviseren, dwarsliggers elegant kaltstellen. Speechen is jezelf neerzetten, entertainen, feesten met je publiek. Lukt dit dan is speechen geweldig. Na afloop krijg je schouderklopjes, mensen onthouden je naam.

Speechen is goed voor je. Wil je het leren of verbeteren op een kleinschalige, persoonlijke manier probeer dan eens de eendaagse Presenteren van 29 april in Veenendaal. Of ontdek eerst hoe je een aansprekend verhaal maakt in de eendaagse Creatief tekstschrijven van 17 april in Soest. Op een combinatie van beide trainingen krijg je tijdelijk* 15% korting. Je betaalt geen € 760,- maar slechts € 646,- (excl. btw).

*Aanbieding geldt t/m 15 maart. A.u.b. bij aanmelding Kortingsactie 22.2 vermelden.

Delen met je netwerk?

Plaats een reactie