Happy het nieuwe jaar in

Hoe overleven we dit jaar de Kerstdagen en Oud en Nieuw? De doelgroep van deze nieuwsbrief houdt van schrijven. Misschien kunnen we de overlevingskansen vergroten met pen en papier.

In het nummer van Tekstblad dat op 15 december verschijnt, vindt u een oefening creatief schrijven die uw zelfbeeld wel eens zou kunnen veranderen. Bedacht voor trainingssituaties, is ze ook heel geschikt om met familie of vrienden te doen. In deze oefening gaat het om uw positieve kwaliteiten. Vaak kennen we die zelf  onvoldoende of vinden we ze juist vanzelfsprekend. Met deze oefening wordt u zich van deze eigenschappen meer bewust. Verwacht: gezelligheid, inspiratie, magie, opwinding, positiviteit, plezier.

Alles wat u nodig hebt is een spelleider, een groepje familie of vrienden (maar u kunt de oefening ook alleen doen), en pen en papier.

Met hoe de schrijfinstructies precies luiden, wachten we nog even tot na de publicatie. Maar zodra de nieuweTekstblad uit is, verschijnt de oefening ook opwww.bureauzuijdgeest.nl. Wilt u hierop worden geattendeerd, stuurt u dan even een kattenbelletje naar ons e-mailadres. U ontvangt dan een herinnering.
Uiteraard vind ik het leuk uw ervaringen nog eens te horen.

Delen met je netwerk?

Plaats een reactie